Szulák show rövid-összefoglaló:

 

A megasztáros Szulák show felvételéről néhány sor. Ide csak egy kisebb összefoglalót rakunk fel egyelőre, mert nem akarjuk lelőni a poénokat, azok számára, akik végig szeretnék nézni a műsort, de választási lehetőséget szeretnénk adni, és aki kíváncsi a részletekre, megtalálja a hosszabb összefoglalót is!

De annyit mindenesetre mondanánk már most, hogy aki teheti, és jól szeretné érezni magát mindenképpen nézze majd, mert érdemes lesz :)

 

Helyszín : Pólus-center, 2004. április 8. délután 17:00

 

Megérkezünk a stúdió óriási üvegablakaihoz, és máris feltűnik a büfénél 1-2 megasztár. Sajnos nem sok időnk van körülnézni, mert sürgetnek minket, hogy kabátok, táskák a ruhatárba és foglaljuk el helyeinket gyorsan, mert rögtön kezdődik a felvétel. A stúdióban a szokásos tapsmester és elég sok néző vár, így alig marad hely nekünk. Pechünkre vagy szerencsénkre az első sor közepére ültetnek minket. Kis előkészület, rohangálás, és fokozódó feszültség érezhető a stábtagokon, már csak 1 perc és kezdünk. A közönség lassan 'bemelegszik', mindenki feszülten vár, mire kiderül Baumgartner Zsolttal kezdődik az adás, a megák csak utána jönnek majd. Aranyos, vicces az interjú Zsolttal, de belülről feltör a siessünk egy kicsit kérlek, „hadd lássuk már a kedvenceinket” érzés. És így is történik, jön Mujahid Zoli, Galambos Dorina, Acél Gergő, Schmidt Barbi, Dér Heni, Szabó Leslie, Kandech Evelyne, Schmidt Vera :) és Nagy Edmond. Kedves beszélgetések, érdekes részletekkel, de majd meglátjátok.:)

A beszélgetések után a műsor fő része (számomra mindenképpen), a dalok következnek !!! Szám szerint 6 darab, van aki duettet, van aki szólóban énekel… Ilyen felszabadultnak még nem láttuk egyiküket sem eddig, mint tegnap este, és ez nagyon jót tett a produkcióknak!

Hihetetlen jó, szórakoztató, nagyon vicces előadások. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róluk :))) Majdnem végig nevetjük azt a fél órát, és széttapsoljuk a kezeinket (Ibolyával együtt a nézőtéren) :)

Az ének közben pedig Verus egyszercsak kinéz a nézőtérre, keres a szemével… csak keres és keres, ……és megtalál minket :) Egymásra mosolygunk, és próbálom elhinni, hogy tényleg Nekünk szól ez a mosoly, (nemcsak szeretném, hogy így legyen, hanem így is van!!! ) Köszönjük azt a kedves, sokatmondó mosolyt :)

 

A felvételt követően irány a ruhatár, a folyosó, és kis várakozás után már jön is Verus!

Észrevesz minket és már indul is felénk. Mosolygós mint mindig, kedves, ahogy azt megszoktuk tőle :))))

Milyen volt srácok? Mit gondoltok? A kérdések és válaszok csak záporoznak (miközben jónéhány autogramvadász elcsípi még Verát), és csak remélni tudjuk, hogy sikerült megnyugtatnunk Verust . Elmondjuk hogy fantasztikus volt, és hogy nagyon jól sikerült az egész este!!!

Kérünk, tényleg hidd el!!! Az interjú lehetett volna picit mókásabb, de ez 2 dolog miatt nem jött össze, egyrészt nem voltak igazán jó kérdések (bár ez csak egy vélemény), másrészt a vége fele került Rád a sor, így Szulák Andi is sietett már egy kicsit.

 

 

Amin nagyon csodálkozunk, hogy még mindig nem hiszed el igazán, hogy mennyien szeretnek, és drukkolnak Neked!!!!!!!

Pedig ha elhinnéd, nagyon sok (még több) pozitív energiát adhatna neked mindez!!!!

De hát idővel csak érzed majd (sokkal jobban mint most) :) Legalábbis nagyon reméljük!

Mi mindannyian ezen leszünk!

 

 

dork7