Millenáris Park, a végső döntés. 2004.április 3.

 

Nem is tudom, hol kezdjem. Most egy élménybeszámolót kellene írnom, amivel közelebb tudnám hozni Nektek a tegnapi estét, de szerintem erre esélyem sincs. Megkockáztatom, Ti többet láttatok a döntőből tv-n keresztül, mint a legtöbben, akik ott voltak élőben. :(

De kezdjük az elején.

Másfél hete kezdtem szervezni, hogy a barátaim közül ki akar jönni az utolsó döntőre, 12 ember jött össze. A jegyrendelés sem volt egyszerű, ennyi ember számára, de valahogy 4 rendelésből megoldottuk ezt a problémát, az első akadályt átugrottuk. Idő közben volt, aki lemondta, majd újra kérte a jegyet, majd az indulás előtt fél órával egy másik ember is lemondta, és állandó kavar volt a jegyekkel, nevekkel. Ez is idegtépő volt már néha, de szemeim előtt lebegett, hogy megéri minden fáradtságom, mert a döntők döntőjéről van szó, ami csak szuper lehet. :)))))))

Majd eljött a nagy Este, fél 6-kor gyülekeztünk, átvettük a jegyeket 6 óra körül, és elindultunk a csarnokba. Ami ott várt az döbbenet volt. Állójeggyel mindenkit a karzatra irányítottak, amely egy hatalmas tér, de csak a közvetlenül a korlát mellett álló emberek láthattak akármit is, de ők se mindenhonnan. Akkora holt terek voltak, hogy az hihetetlen! A karzat elég terjedelmes területéről pedig semmit sem lehetett látni, még azokat a kis!!! kivetítőket sem, amelyeket felszereltek egy kereszthídra. Barátaim jó része, mikor rájöttek, hogy itt semmi esély sincs rá, hogy akármit is lássunk (próbáltunk a VIP kapun hátulról bejutni, elölről bejutni, és 2 lány még találékonyan szerzett is 2 ülőhely jegyet, de őket is visszairányították, arra a bizonyos karzatra.) szóval elindultak hazafele. :( (Lehet hogy nem is jártak olyan rosszul?). Ketten tartottunk ki a végéig Balázzsal, de végülis azt hiszem megérte, csak sokkal jobban is meg lehetett volna szervezni ezt az egész ültetési dolgot! És még több ember élvezhette volna ezt a fantasztikus estét!

A mi kis csaptunk a legtávolabb eső részen tanyázott majdnem egész este, ami fényévekre volt a színpadtól, viszont a kis kivetítőkön próbáltuk követni az eseményeket. Eleinte ez még egész jól, ment, de nehogy ilyen jól érezzük magunkat, egyszer csak szemünkbe nyomtak egy hatalmas reflektort, amit az este hátralevő részében próbáltuk valahogy ignorálni, kevés sikerrel. Verus számánál derült ki, hogy ha lábujjhegyre állunk, kettőt jobbra lépünk… stb , akkor egy kis szegletét láthatjuk a színpadnak, valahol a messzeségben, szóval néha néha láthattuk Vera sziluettjét :-)

A végső döntésnek személy szerint én örültem, de amiről szólni kell pár szót, az Ibolya-rajongó tábora! Annyira szuperül reagálták le a döntést, hogy nem is tudtam hihetek-e a saját szememnek. Bíztatták Ibolyát, megtapsolták TVerát , és újra bíztatták Ibolyát, majd szomorkodtak egy kicsit, de bíztatták Ibolyát, és megtapsolták TVerát :))))))))))))) Bravó, minden elismerésem!

Még nem szóltam a többi blogosról , pedig Ők voltak azok akikért végül mégis megérte maradni. Nagy köszönet a kedvességetekért, most szerencsére többet sikerült beszélgetni Veletek élőben, mint az előző hetekben.:) Judit! Tegnapi szavaidat nagyon köszönöm, meglepődtem, nem is kicsit, de nagyon jól esett :) Köszönöm! Ha nem tudsz visszakeresni: gomboc6kukacfreemailponthu. Kriszta, indi , cko , slaci , csak ki ne hagyjak valakit…: Nektek is hatalmas köszönet a barátságotokért, és azért a szeretetért, amivel fogadtatok minket Balázzsal. : ) Örök hála! Remélem még sokszor fogunk tudni beszélgetni és találkozni Veletek!!!

És végezetül, de nem utolsó sorban Verus . Mit is mondhatnék… Kedves, figyelmes és lenyűgöző, mint mindig. Egy pár lopott szó a műsor végeztével, ebben a nagy rohanásban, egy-két közös kép a blogosokkal és melengető, kedves szavak. De rohanni kell a sajtótájékoztatóra…

Hát ezek voltak, az este történései, nagy vonalakban. A többi részt meghagyom társaimnak, akik tollat akarnak ragadni és forgatni ma még (bár a 9 órás megbeszélt határidőt Ti sem tudtátok tartani :))))))))))))) Tényleg alszotok még?

Ezzel most búcsúzom.

Valami véget ért, de egy új lap kezdődött! :) Legalábbis ha Ti is így akarjátok!!!

 

 

dork7